До новин

Оприлюднили ТОП-5 найбільших підприємств-боржників Полтавщини

30 листопада, 2018
Борги
Оприлюднили ТОП-5 найбільших підприємств-боржників Полтавщини

Управління юстиції Полтавщини оприлюднило п’ятірку підприємств, де ліквідовані найбільші борги по заробітній платі.

Про це розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на 0532.ua.

«Ми спостерігаємо позитивну динаміку стягнення заборгованості з підприємств, зокрема, з початку поточного року державній виконавчій службі Полтавщини вдалося погасити 5,7 млн грн заборгованості по зарплаті», - зазначив він.

Це стало можливим завдяки низці заходів, які Міністерство юстиції запровадило у квітні: це і робота регіонального штабу та мобільних груп Мін'юсту, і оприлюднення анти рейтингів підприємств-боржників у всіх регіонах, і запровадження постійного моніторингу та контролю за виконанням рішень про стягнення заробітної плати, і активність виконавців у відпрацюванні виконавчих проваджень щодо підприємств, які перебувають у процедурі банкрутства.

«Хочу підкреслити, що ми робимо усе можливе для того, щоб знайти і реалізувати майно кожного підприємства-боржника і ліквідувати заборгованість по зарплаті перед його працівниками», - зауважив Тимченко.

Очільник юстиції Полтавщини оприлюднив ТОП-5 підприємств, де ліквідовані найбільші борги по заробітній платі.

Коментарі
Додати коментар