До новин

Крок до банкрутства: HTC зняла з продажу свій останній флагманський смартфон

17 грудня, 2018
Банкрутство підприємств
Крок до банкрутства: HTC зняла з продажу свій останній флагманський смартфон

Тайванська компанія HTC, судячи з усього, зняла з виробництва флагманський смартфон HTC U12+.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на НВ.

Цього гаджета немає на офіційному сайті, при цьому попередні моделі, HTC U11 і U11 +, залишаються доступними.

Наразі невідомо, чому тайванський гігант зняв HTC U12 зі своїх офіційних інтернет-магазинів в Китаї. Наприклад, моделі немає і у офіційного продавця на майданчику TMall, який є частиною Aliexpress. Офіційні коментарі поки не представлені.

Раніше HTC спростувала чутки про відмову від флагмана на майбутній рік. У заяві HTC не уточнила, коли нам можна чекати HTC U13, але зазначила, що фокус в смартфоні буде зроблений на технологіях зв'язку п'ятого покоління.

Цікаво, що ще на початку грудня HTC запропонувала тайванцям замовляти кастомні версії U12 +. Замість вибору кольорових панелей пропонувалося наносити на корпус зображення. Компанія представила відразу 45 готових варіантів оформлення, тому відмова від продажу гаджета всього через пару тижнів після такого поновлення виглядає несподівано.

Смартфон HTC U12 + оснащений чіпом Qualcomm Snapdragon 845 з 6 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і 128 ГБ пам'яті UFS 2.1. Він захищений за стандартом IP68 від води та пилу і живиться від акумулятора на 3500 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Флагман має подвійну основну камеру з сенсорами на 12 і 16 мегапікселів.

HTC U12 + також відомий своїм незвичайним призначеним для користувача інтерфейсом, заснованим на Edge Sense 2.0. Він підтримує різні жести і інші корисні функції, які відрізняють його від інших інтерфейсів.

У липні 2018 року НВ повідомляло, що HTC звільнить 1500 співробітників свого тайваньського підрозділу в спробі заощадити гроші. Звільнення мали торкнутися 22% всієї робочої сили HTC.

Коментарі
Додати коментар