До новин

Нерухомість неплатоспроможного ВТБ Банку хочуть здати в аренду

21 січня, 2019
Банкрутство фінустанов
Нерухомість неплатоспроможного ВТБ Банку хочуть здати в аренду

Фонд гарантування пропонує в оренду нежитлові приміщення у 9 містах України, що перебувають на балансі АТ «ВТБ Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Усі об’єкти забезпечені комплексом комунікацій, більшість із них розташовані у районах з розвинутою інфраструктурою, деякі - у центральній або історичній частині міст.

«В оренду надаються торговельні площі під Харковом, у Сумах та у Черкасах. Серед іншого, пропонується приміщення у торговельно-розважальному комплексі «Магелан» (смт Мала Данилівка у передмісті Харкова) загальною площею у понад 3,5 тис кв м. «Магелан» - єдиний ТРК північно-західної частини  Харкова і його передмістя з сильним розважальним насиченням. Іще один об’єкт, що пропонується в оренду, - магазин у м. Суми, приміщення якого вбудоване в перший та підвальний поверхи п'ятиповерхового житлового будинку, що виходить на вул. Троїцьку. У Черкасах орендарям пропонується двоповерховий торговельно-розважальний центр всього за 5 км від центру міста з підвалом, паркінгом, системою центрального кондиціювання й вентиляції, автономною даховою котельнею (газ) і обладнанням для функціонування льодового катка», - йдеться у повідомленні Фонду.

Також ривабливі офісні об’єкти пропонуються Фондом у курортному місті Трускавець, а також у Житомирі і у Кривому Розі. Приміщення в історичному центрі Трускавця площею у понад 31 кв м розташовані на другому поверсі чотириповерхового готельного комплексу «Гранд Оріон». У Житомирі пропонується приміщення безпосередньо у центрі міста (вул. Київська, 77). Просто за будівлею розташований найбільший у Житомирі ТРЦ «Глобал», поруч - залізничний та авто- вокзали. У м. Кривий Ріг пропонується офісно-торговельне приміщення на першому поверсі житлової дев'ятиповерхівки з окремим входом, загальною площею 282 кв м.

Також потенційним орендарям пропонуються виробничо-складські приміщення у Дніпрі, Кременчуку і Тернополі. Зокрема, у промисловому Бабушкінському районі м. Дніпра здається одноповерхове приміщення площею 17 877,10 кв м, розташоване між двома житловими масивами за 12 км від центру міста і за 11 км – від залізничного вокзалу. На територію об’єкту заходить окрема залізнична гілка, заведені асфальтовані під'їзні шляхи з можливістю заїзду великогабаритного транспорту, поруч - транспортна магістраль з інтенсивним рухом. У м. Кременчук пропонуються офісні, торговельні і складські приміщення з котельнею загальною площею 15 092,50 кв м за 100 м від магістралі містоформуючого значення (вул. Республіканська). У Тернополі Фонд гарантування пропонує потенційним орендарям двоповерхову офісно-складську будівлю з цокольним поверхом на додаток.

Коментарі
Додати коментар