До новин

Фонд гарантування почав продаж майна банку «Форум»

15 червня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування почав продаж майна банку «Форум»

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Банк «Форум» розпочинає безпосередній продаж юридичним та фізичним особам основних засобів (майна) банку, залишкова вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат (12 180 грн).

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«Продаж основних засобів здійснюватиметься за ринковою ціною, визначеною незалежним суб’єктом оціночної діяльності», - йдеться у повідомленні.

У Фонді зазначають, що всі грошові кошти від продажу надходитимуть на накопичувальний рахунок банку «Форум», відкритий в Національному банку України, та спрямовуватимуться на погашення заборгованості перед кредиторами.

«З метою досягнення максимального рівня прозорості та відкритості процесу продажу основних засобів (майна банку), представники Асоціації потерпілих вкладників «Форум СОС», починаючи з 15.06.2015, запрошуються в робочі дні з 9.00 до 17.00 на орендований показовий майданчик (торгова площадка) ПАТ «БАНК ФОРУМ», який розміщений за адресою: м. Київ, вул. Червоноткацька, 46, з метою ознайомлення з фактичним станом майна, що пропонується до продажу, та строком його експлуатації», - розповіли в прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ продовжив ліквідацію банку «Форум».

Коментарі
Додати коментар