До новин

Фонд гарантування оголосив аукціони з продажу майна Єврогазбанку та Актабанку

23 червня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування оголосив аукціони з продажу майна Єврогазбанку та Актабанку

Уповноважені особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Європейський газовий банк» і ПАТ «Актабанк» оголошують аукціони з продажу активів, що обліковуються на балансі цих фінустанов.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Відкриті торги майном Єврогазбанку відбудуться 10 липня поточного року в електронній формі на торговому майданчику «УКГ МОНІТОРИНГ» («АУКЦІОН.ЮА», www.aukzion.com.ua). На продаж виставляються 14 лотів. Їх місцезнаходження: Київ, проспект Московський, 16.

Крок аукціону - 1% від початкової ціни лота.

Кінцевий строк прийому заяв на участь в аукціоні та оплати гарантійного внеску – 8 липня 2015 року.

Аукціон з реалізації активів Актабанку проведе товарна біржа «ПЕРСПЕКТИВА-КОММОДІТІ» (e-commodity.fbp.com.ua). Торги відбудуться також в електронній формі 2 липня цього року. На продаж виставляється один лот - 3-поверхова будівля, яка є частиною 6-поверхового багатофункціонального житлово-офісного комплексу «Енігма», що розташований у Дніпропетровську районі по вул. Шевченка, 53.

Загальний технічний стан будівлі — задовільний. Об’єкт продажу не має власних комунікацій, та підключений до інженерних систем (тепло-, водо- та енергопостачання, система каналізації, вентиляції та кондиціювання) комплексу «Енігма».

Крок аукціону 5% від початкової ціни лота.

Кінцевий строк прийняття заявок на участь в аукціоні та сплати гарантійного та реєстраційного внесків: 29 червня 2015 року.

Коментарі
Додати коментар