До новин

Суд посадив приватну виконавицю під домашній арешт за підозрою в одержанні $1000

16 жовтня, 2019
Новини
Суд посадив приватну виконавицю під домашній арешт за підозрою в одержанні $1000

Голосіївський суд Києва відправив під нічний домашній арешт приватну виконавицю.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Судовий репортер».

Згідно з ухвалою суду, прокурор просив взяти жінку під варту, але їй призначили більш м’який запобіжний захід, заборонивши залишати місце проживання з 21.00 год. до 07.00 год. наступної доби. Також підозрювану зобов’язали здати документи для виїзду за кордон.

За матеріалами справи, представник за довіреністю звернувся до приватного виконавця з метою отримання постанови про закінчення виконавчого провадження і припинення арешту майна боржника у зв’язку з повним погашенням заборгованості.

4 вересня 2019 у Києві по вул. Вознесенський узвіз, 23-в, офіс №8 виконавець повідомила, що зараз у зв’язку з перевіркою її діяльності Міністерством юстиції, вона не зможе винести таку постанову. Представник боржника запропонував передати виконавче провадження іншому виконавцю, що не суперечить закону. Але у відповідь жінка начебто сказала передати їй 5000 доларів неправомірної вигоди і тоді вона складе постанову.

24 вересня у тому ж офісі приватний виконавець вже нібито говорила про меншу суму – 1000 доларів. Через два дні представник боржника приніс їй в офіс ці гроші. Після цього працівники поліції провели невідкладний обшук приміщення і вилучили 1000 і 700 доларів, а також печатку приватного виконавця, пластикові банківські картки, мобільний телефон «Iphone 6»,  виконавче провадження, блокнот, папку з документами і два прозорих поліетиленових пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Слідчий просив про арешт цих речей в якості доказів, але суд 7 жовтня повернув клопотання, побачивши помилки в номерах вилучених грошових купюр.

Коментарі
Додати коментар