До новин

Мін’юст оголосив повторний конкурс на посади начальників кількох управлінь юстиції

03 грудня, 2019
Новини
Мін’юст оголосив повторний конкурс на посади начальників кількох управлінь юстиції

Міністерство юстиції оголосило повторний конкурс на вакантні посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів), начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Про це повідомляє інформаційний портал “Банкрутство & Ліквідація в Україні” із посиланням на пресслужбу Мін’юсту.

«Мета нової команди Мін’юсту – провести реальні реформи у сфері юстиції. Ми прагнемо захистити права і законні інтереси власників нерухомості і бізнесу, створити дієву систему виконання судових рішень, гарантувати інвесторам захищене та стабільне правове середовище. Ми прагнемо йти у ногу з часом – впроваджувати новітні технології та електронний документообіг. Ми прагнемо створити ефективну пенітенціарну систему та знизити кількість повторних правопорушень. Ставайте частиною нашої команди. Приєднуйтесь до реформ, які змінюють країну», – закликав Міністр юстиції України Денис Малюська.

Прийом документів триватиме з 02 грудня по 11 грудня 2019 року.

Перший етап конкурсу – тестування – відбудеться 16 грудня 2019 року о 10:00 за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73.

Коментарі
Додати коментар