До новин

ФГВФО та проект USAID підписали план заходів на наступний рік

12 грудня, 2019
Новини
ФГВФО та проект USAID підписали план заходів на наступний рік

Фонд гарантування та проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору», у рамках Протоколу про співпрацю, підписали 5 грудня 2019 року план заходів на наступні 12 місяців.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Фонду.

Від Фонду гарантування документ підписав заступник директора-розпорядника Андрій Оленчик, від проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору» - його керівник Роберт Бонд.

Основними напрямками співпраці є підтримка ініціатив з підвищення фінансової грамотності та організаційна підтримка.

«Проєкт USAID багато років ефективно підтримує Фонд гарантування вкладів у сфері фінансової грамотності та захисту прав споживачів фінансових послуг. Одне з основних завдань Фонду – це бути джерелом знань для споживачів фінансових послуг. Співпраця з Проектом дає можливість зробити вагомий вклад у розвиток фінансової культури в Україні», - зазанчили зазначили у пресслужбі.

Роберт Бонд, керівник проекту USAID наголосив: «Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завжди був нашим надійним, послідовним та ефективним партнером у впровадженні реформування фінансового сектору. Одна з основних цілей нашого Проекту – це відновлення довіри до фінансового сектору, до фінансової системи, і ми дуже раді, що Фонд продовжує залишатися на передовій цієї діяльності».

Коментарі
Додати коментар