До новин

Зеленський зустрівся в Давосі з главою МВФ і поговорив про судову реформу

23 січня, 2020
Новини
Зеленський зустрівся в Давосі з главою МВФ і поговорив про судову реформу

Президент Володимир Зеленський у межах робочого візиту до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі зустрівся з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою.

Про це повідомляє інформаційний портал “Банкрутство & Ліквідація в Україні” із посиланням на пресслужба глави держави.

Як зазначається, Зеленський і Георгієва обговорили перебіг судової реформи, зміцнення верховенства права та впровадження структурних реформ.

Також йшлося про реалізацію програми розширеного фінансування в обсязі $5,5 млрд, про яку Україна та МВФ домовилися минулого року.

На зустрічі були присутні в т.ч. прем`єр Олексій Гончарук і міністр фінансів Оксана Маркарова.

Крісталіна Георгієва на зустрічі з Володимиром Зеленським відзначила прогрес України в судовій реформі та реформах в економіці, а також зазначила, що після виконання всіх необхідних кроків Фонд виноситиме на розгляд ради директорів нову трирічну програму розширеного фінансування, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми обговорили прогрес, досягнутий у судовій реформі, який сприятиме верховенству права, просування економічних реформ, говорили про необхідність завершити ті дії, які ще не виконано, щоб ми могли виносити програму на нашу раду директорів", - сказала глава МВФ.

Коментарі
Додати коментар