До новин

Мінцифри анонсувало запуск спецдодатку "Дія" для бізнесу

24 лютого, 2020
Новини
Мінцифри анонсувало запуск спецдодатку "Дія" для бізнесу

Міністерство цифрової трансформації анонсувало запуск платформи для бізнесменів "Дія.Бізнес".

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на телеграм-канал додатку "Дія".

У відомстві зазначили, що на новій онлайн-платформі кожен власник малого та середнього бізнесу знайде важливу інформацію: ідеї, перелік сервісів і програм підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо бізнесу.

"Тиждень до запуску платформи Дія.Бізнес! Ми прагнемо розвивати українське підприємництво, тому створюємо зручний і корисний продукт для малого і середнього бізнесу — Національну онлайн-платформу для підприємців Дія.Бізнес", - йдеться у повідомленні.

Станом на 19 лютого майже 1,5 мільйона українців вже завантажили додаток державних послуг "Дія".

6 лютого додаток державних послуг онлайн "Дія" став доступним для скачування, зараз у застосунку доступні водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Міністерство цифрової трансформації найближчим часом має намір запустити в мобільному застосунку "Дія" цифрові поліси для обов'язкового страхування відповідальності автовласників (ОСЦПВ), цифровий паспорт та електронний студентський квиток.

Коментарі
Додати коментар