До новин

МАУ оголосила про звільнення третини працівників та скорочення флоту

29 травня, 2020
Новини
МАУ оголосила про звільнення третини працівників та скорочення флоту

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) почала процес вимушеного скорочення 900 співробітників через закриття авіасполучення в зв’язку з введеними протиепідемічними карантинними заходами.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву компанії.

«Зараз менеджмент компанії вживає всіх можливих заходів щодо скороченню витрат і генерування доходів від разових рейсів. Наша мета - зберегти компанію і ключовий персонал, зокрема льотний. На превеликий жаль, істотне зниження обсягів діяльності авіакомпанії спричинило вимушене скорочення 900 високопрофесійних співробітників МАУ», - сказав президент МАУ Євген Дихне.

У прес-службі авіаперевізника зазначили, що МАУ вже почала процес скорочення персоналу відповідно до законодавства, що потребують мінімум двох місяців.

Дихне підкреслив, що в зв`язку з введенням з 17 березня поточного року обмежувальних заходів на регулярні пасажирські авіаперевезення, робота МАУ була майже зупинена.

У компанії також зазначили, що далекомагістральний флот МАУ також буде скорочений.

За даними авіаперевізника, на початок року в МАУ працювали 2560 співробітників. Тож скорочення зачепить близько 35 відсотків персоналу. Як зазначили у пресслужбі, скоротять передусім адміністративний персонал та борт-провідників.

Коментарі
Додати коментар