До новин

Уряд запустив механізм виплати 8 тисяч для ФОП у "червоних" зонах

08 квітня, 2021
Новини
Уряд запустив механізм виплати 8 тисяч для ФОП у "червоних" зонах

Кабмін схвалив рішення, яке дасть змогу запустити механізм виплати держдопомоги ФОПам і найманим працівникам у "червоних" зонах - зареєструватись у "Дії" на отримання допомоги можна буде наступного тижня.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на заяву прем'єра Дениса Шмигаля на засіданні уряду.

"Уряд на доручення президента розробив, а Верховна Рада затвердила механізм підтримки населення та бізнесу у разі посилення карантинних заходів, який передбачає надання одноразової грошової допомоги у розмірі 8 тис грн. Цей механізм уже працював взимку, і ми його повертаєм в регіони, що перебувають в "червоних" зонах", - розповів Шмигаль.

"Уряд сьогодні схвалить рішення, яке дасть змогу запустити механізм підтримки громадян та бізнесу, які постраждали від посилених карантинних заходів у "червоних зонах".

Виплати, як і минулого разу, здійснюватимуться автоматично після подання заявки на порталі або в застосунку Дія. Зареєструватись на отримання допомоги від держави у розмірі 8 тисяч гривень можна буде вже наступного тижня", - додав він.

Нагадуємо, президент Володимир Зеленський підписав закон про держпідтримку малому бізнесу та людям у "червоних" зонах.

Коментарі
Додати коментар