До новин

СРО уклала меморандум про співпрацю з Національним університетом Ярослава Мудрого

23 червня, 2021
Новини
СРО уклала меморандум про співпрацю з Національним університетом Ярослава Мудрого

Національна асоціація арбітражних керуючих та Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (Харків) підписали меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» з посиланням на пост НААКУ у Facebook.

«Ефективна освіта є саме тим імпульсом, який збуджує творчість, спонукає людину до дії! На виконання статутних цілей НААКУ щодо популяризації професії арбітражного керуючого, створення системних підвалин підготовки фахівців в галузі конкурсного процесу, 22 червня 2021 року між НААКУ та Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого (м.Харків) підписано Меморандум про співпрацю», - йдеться в повідомленні.

У СРО очікують від співпраці наступного:

Сприяння взаємному обміну практичним та теоретичним досвідом з питань права, а  також  організації  та забезпечення розповсюдження правових знань.

  • Проведення спільних науково-освітніх заходів спрямованих на підвищення кваліфікації осіб, що її потребують, надання методично-консультативної допомоги студентам, правникам, особам, які мають намір отримати доступ до професії арбітражного керуючого, арбітражним керуючим та їх помічникам.
  • За взаємним погодженням Сторін проходження студентами Університету стажування (виробничої практики) в арбітражних керуючих, задля забезпечення можливості напрацювання практичних навичок, реалізації теоретичних знань та умінь, отриманих під час навчання.
Коментарі
Додати коментар