До новин

Арбітражний керуючий Лахненко, який пів року провів у СІЗО, включився в роботу

20 вересня, 2021
Новини
Арбітражний керуючий Лахненко, який пів року провів у СІЗО, включився в роботу

Арбітражний керуючий Євген Лахненко (на фото праворуч), який пів року провів у СІЗО за підозрою у зловживанні службовим становищем, 17 вересня взяв участь у форумі «Судовий захист у сфері банківських послуг в умовах ринкової економіки. Перспективи та сучасний стан».

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пост у Facebook голови Національної асоціації арбітражних керуючих Олександра Бондарчука.

"5 місяців жорсткого протистояння з правоохоронною системою і, нарешті, Лахненко Євгеній Миколайович, член Ради арбітражних керуючих України, повертається до нормального життя та включається в активну роботу", - написав Бондарчук.

За його словами, Лахненко разом з колегами-арбітражними керуючими Оленою Волянською та Оксаною Гонтою взяв участь у форумі «Судовий захист у сфері банківських послуг в умовах ринкової економіки. Перспективи та сучасний стан».

Нагадаємо, 17 вересня в столиці відбувся форумі «Судовий захист у сфері банківських послуг в умовах ринкової економіки. Перспективи та сучасний стан».

17 липня Печерський суд задовольнив клопотання адвокатів і відпустив Лахненка з-під варти. Його підозрюють у зловживанні службовим становищем на посаді керуючого санацією "Чорноморського морського пароплавства", що спричинило 17 млн ​​грн збитків державі. Водночас професійна спільнота арбітражних керуючих вважає Лахненка ні в чому не винним.

Коментарі
Додати коментар