До новин

"Укрзалізниця" залишилася без наглядової ради

23 вересня, 2021
Новини
"Укрзалізниця" залишилася без наглядової ради

Кабмін не продовжив повноважень членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця" (УЗ) Шевкі Аджунера, Андреаса Матьє, Сергія Лещенка та Олега Журавльова.

Повноваження членів наглядової ради припинені з 21 вересня, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на БізнесЦензор.

В "Укрзалізниці" пояснили, що повноваження членів наглядової ради були продовжені розпорядженням Кабміну від 18 червня терміном на три місяці та після закінчення цього терміну компанія не має інформації про подальше продовження повноважень членів наглядової ради або їх призначення на новий термін.

До останнього часу в наглядову раду компанії входили Шевкі Аджунер, Андреас Матьє, Сергій Лещенко, Олег Журавльов і Адомас Аудіцкас. Таким чином, зараз в наглядовій раді компанії залишається тільки один повноважний член.

У серпні Кабмін звільнив Івана Юрика з посади в.о. глави АТ "Укрзалізниця" і призначив на цю посаду Олександра Камишіна - радника міністра інфраструктури Олександра Кубракова. У 2012-2019 роках Камишін був менеджером з інвестицій групи SCM Рината Ахметова.

Коментарі
Додати коментар