До новин

Сьогодні ФГВ вирішить, чи ліквідувати Дельта Банк

11 вересня, 2015
Банкрутство фінустанов
Сьогодні ФГВ вирішить, чи ліквідувати Дельта Банк

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір сьогодні, 11 вересня, вирішити долю найбільшого неплатоспроможного банку в своєму управлінні - Дельта Банку, і припускає, що банк може бути ліквідований.

Таку заяву зробив директор-розпорядник ФГВФО Костянтин Ворушилін на зустрічі з журналістами, про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація

«У мене були великі сподівання, сьогодні сподівання є поменше, але вони ще існують. Ми сподіваємося, що операція відбудеться, але готуємося до того, що, можливо, доведеться відправляти на ліквідацію», - сказав він.

Також Ворушилін повідомив, що на даний час фонд продовжує розбиратися з проблемою дроблення вкладів у цьому банку.

«Сьогодні під розглядом перебувають ще близько 4,5 тисяч осіб, рахунків. Частина з них буде визнана нікчемними, частина піде по судах, частину відпустять», - додав він, зазначивши, що загальна сума за цими спірними вкладами становить до 1 млрд гривень.

Нагадаємо, 2 березня Національний банк визнав неплатоспроможним Дельта Банк, через що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів у банк тимчасову адміністрацію. У серпні фонд продовжив термін тимчасової адміністрації до 2 жовтня включно.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, збанкрутілий Дельта Банк може стати головним іпотечним держбанком.

Коментарі
Додати коментар