До новин

Україна презентує інвесторам реструктуризацію своїх боргів 5-6 жовтня

02 жовтня, 2015
Борги
Україна презентує інвесторам реструктуризацію своїх боргів 5-6 жовтня

Міністр фінансів Наталія Яресько зустрінеться з інвесторами України 5 жовтня у Лондоні та 6 жовтня у Нью-Йорку, аби презентувати їм реструктуризацію українських боргів.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Міністерства фінансів.

«Зустріч з інвесторами та веб-презентація у понеділок, 5 жовтня 2015 року, відбудеться у Лондоні о 15:00 за Лондонським часом в офісі компанії «White and Case», - йдеться у повідомленні.

Крім того, 6 жовтня відбудеться зустріч з інвесторами та веб-презентація у Нью-Йорку о 14:30 за місцевим часом в офісі компанії «White and Case».

«Метою є презентація для інвесторів основних пунктів операції з реструктуризації зовнішнього боргу, яку Україна запропонувала для голосування власникам її державних та гарантованих державою облігацій», - повідомляє прес-служба.

«Під час презентацій також буде надано інформацію про процес ухвалення інвесторами запропонованої реструктуризації та її практичну реалізацію», - наголосили у Мінфіні.

Як відомо, 22 вересня Кабінет міністрів розпочав процедуру реструктуризації державного боргу та його часткового списання.

Коментарі
Додати коментар