До новин

В АРМА передали арештованих активів ще на 500 мільйонів

08 серпня, 2022
Новини
В АРМА передали арештованих активів ще на 500 мільйонів

В управління Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передали арештованих активів ще майже на 500 млн грн.

Про це повідомляє СБУ.

"Служба безпеки України ініціювала накладення арешту та передачу в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) грошових коштів та майна на загальну суму близько 500 млн грн.

Ці кошти належали одному із сільськогосподарських товариств України, яке було перереєстровано у незаконно створених органах "лнр". Засновник намагався вивести кошти цього підприємства, які були розміщені на рахунках одного з банків в Україні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виведенню коштів вдалося запобігти, а на кошти та майно - накладено арешт і передано в АРМА.

Наразі триває досудове розслідування за фактами привласнення майна та колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 111-1 КК України), додали в СБУ.

Як додали в Київській міській прокуратурі, арештовані грошові кошти передані в управління АРМА за клопотанням Подільської окружної прокуратури міста Києва.

"У межах провадження за клопотанням прокурора накладено арешт на банківські рахунки товариства та його засновника", - додали в прокуратурі.

Коментарі
Додати коментар