До новин

ФДМУ готує апеляцію на арешт 94,4% акцій ДП «НДІ електромеханічних приладів»

19 жовтня, 2015
Резонансні справи
ФДМУ готує апеляцію на арешт 94,4% акцій ДП «НДІ електромеханічних приладів»

Фонд державного майна України готує апеляційну скаргу на ухвалу Печерського райсуду від 7 жовтня, якою було накладено арешт на 94,4% акцій збиткового ДП «НДІ електромеханічних приладів».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву голову Фонду Ігоря Білоуса.

Крім того, Білоус звинуватив колишнє керівництво інституту в доведенні підприємства до банкрутства.

«Колишнє керівництво, яке довело ПАТ до такого жахливого стану, наразі чинить опір намаганням приватизувати інститут і відновити його профільну діяльність», - зазначив він

Рішення подати апеляцію Білоус пояснив тим, що ФДМ не мав можливості бути присутнім на судовому засіданні та заперечити прокуратурі.

«Виявилося, що судове засідання, на якому було прийнято рішення арештувати акції НДІ, відбулося 7 жовтня. При цьому Фонду не було повідомлено про дату і час судового засідання, через що ФДМУ був позбавлений можливості взяти в ньому участь і надати обґрунтовані заперечення. Більше того – ухвалу суду досі не було направлено до Фонду», - обурюється очільник ФДМ.

«Наразі ФДМУ готує апеляційну скаргу на ухвалу Печерського райсуду від 7 жовтня», - повідомив Білоус.

Він припустив, Фонд держмайна перейшли дорогу тим, хто готував «тіньову приватизацію» НДІ шляхом доведення його до банкрутства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, заарештовано акції збиткового військового НДІ, які за безцінь хотів продати ФДМУ.

Коментарі
Додати коментар