До новин

Російські окупанти знищили завод «Криммолоко»

16 березня, 2016
Ліквідація
Російські окупанти знищили завод «Криммолоко»

Найбільшого виробника молочної продукції в Криму - ПАТ «Криммолоко» - все-таки закрили.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на російське видання «Примечания».

За словами россійського «міністра» сільського господарства Криму Андрія Григоренка, зупинка роботи цієї компанії жодним чином не позначилася на ситуації із забезпеченістю населення молоком.

«Обсяг виробництва там був дуже маленький. Від того, що закрилося підприємство, не з'явився дефіцит молочної продукції, не підскочили ціни, - прокоментував ситуацію він. - Що стосується відносин переробника з постачальниками молока, за моєю інформацією, він з усіма розрахувався, боргів у нього немає. Дефіцитну для Криму сировину направлено на інші переробні підприємства. Ми перевірили ситуацію з виконанням нормативів і всіх законів щодо людей, які там працювали. Я розмовляв з директором компанії, він запевнив, що всі компенсації, всі виплати, вся процедура - йде, як належить», - запевняє російський чиновник.

Нагадаємо, попередник «міністра» Григоренка запевняв, що ПАТ «Криммолоко» продовжить роботу, що воно буде забезпечене сировиною - кримською і кубанською. Хоча відразу було ясно: з материка вигідніше везти не сире молоко на переробку, а готову продукцію - вона, принаймні, не скисне на переправі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, найбільший кримський виробник молочної продукції «Криммолоко» буде ліквідований через збитковість.

Коментарі
Додати коментар