До новин

«Південмаш» через мільярдний збиток подав позов проти податкової

20 квітня, 2016
Збитки
«Південмаш» через мільярдний збиток подав позов проти податкової

Державне підприємство «Виробниче об'єднання «Південний машинобудівний завод імені А. М. Макарова» звернулося до суду з позовом до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Дніпропетровську Міжрегіонального головного управління ДФС про визнання протиправним та скасування її рішення.

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 804/1818/16, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Пояснюючи свої позовні вимоги, «Південмаш» вказує, що знаходиться в скрутному фінансовому становищі.

Станом на 1 жовтня 2015 року борг з виплати заробітної плати склав близько 60 млн. гривень, а згідно фінзвіту за 2015 рік,  збитки заводу перевищили 1 мільярд гривень.

«Позивач перебуває у скрутному фінансовому становищі, а саме: станом на 1 січня 2016 року рахується борг із виплати заробітної плати у розмірі 56734000,00 гривень, скрутне фінансове становище підтверджується також балансом (звітом про фінансовий стан) станом на 1 січня 2016 року, звітом про фінансові результати за 2015 рік, у відповідності до яких збитки підприємства становлять більше 1 мільярда гривень», - йдеться у документі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Південмаш» опинився на межі банкрутства.

Коментарі
Додати коментар