До новин

Люксовий пасажирський теплохід із застави збанкрутілого Енергобанку пустять з молотка

06 травня, 2016
Банкрутство фінустанов
Люксовий пасажирський теплохід із застави збанкрутілого Енергобанку пустять з молотка

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за заборгованістю перед ПАТ «Енергобанк», у забезпечення якого переданий пасажирський теплохід.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВ.

Судно побудовано в 1955 р в Чехословаччині як буксир криголамного типу, а у 2005 році його повністю перебудували і переобладнали в пасажирське судно. У результаті теплохід перетворився в пасажирський лайнер класу Люкс, з авторським дизайном інтер'єру. Покращення стану (характеристик та рівня оснащення) проводилось постійно до теперішнього часу.

«Судно має оптимальний розмір для проведення різних форматів заходів. Це єдиний в Києві VIP теплохід класу «річка-море», який має потужні системи вентиляції та опалення. В інтер'єрі теплохода використані коштовні елементи декору і матеріали: стіни оздоблені дорогими тканинами, на підлозі -  дорогі килимові покриття, каюти декоровані натуральним дубом і червоним деревом ручної роботи)», - розповіли у Фонді.

Продаж об'єкта відбудеться на електронному майданчику ТБ «КМФБ» 10 червня 2016 року. Початкова вартість – 8,36 млн грн.

Нагадаємо, Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 12 червня ухвалила рішення про початок процедури ліквідації Енергобанку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Бердянську продають базу відпочинку держпідприємства «Азмол».

Коментарі
Додати коментар