До новин

Агрохолдинг Бахматюка домовився про реструктуризацію боргу

13 травня, 2016
Борги
Агрохолдинг Бахматюка домовився про реструктуризацію боргу

Великий агрохолдинг Ukrlandfarming домовився із експортно-імпортним агентством США про реструктуризацію заборгованості за кредитом на суму майже 60 млн доларів терміном на 8 років.

Про це журналістам розповів голова Ради директорів Ukrlandfarming та основний акціонер холдингу (95% акцій) Олег Бахматюк, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Ukrlandfarming продовжує політику відкритості та прозорості у відносинах із кредиторами та інвесторами. Наші плани фінансового оздоровлення та відновлення стійкого зростання є зазвичай консервативними і враховують не лише поточні, але й потенційні ризики для подальшого розвитку бізнесу», - сказав Бахматюк.

«Це дозволяє нам успішно завершувати переговори про реструктуризацію боргових зобов’язань, а відтак зберігати виробничі потужності, робочі місця і потенціал для відновлення», -додав він.

На черзі підписання угоди про реструктуризацію кредиту на суму 90 млн доларів із експортно-імпортним агентством Канади, всі процедурні моменти вже узгоджено.

«На завершальній стадії перемовини із європейськими експортно-імпортними агентствами До кінця червня загальна сума реструктуризованого боргу сягне 1 млрд 300 млн доларів», - запевнив бізнесмен.

Раніше компанія вже досягла домовленостей про реструктуризацію залишку заборгованості за синдикованим кредитом Deutsche Bank та Sberbank на суму понад 200 млн доларів, а також отримала згоду майже 100% інвесторів єврооблігації компанії на суму 500 млн доларів під відсоткову ставку 2,5% річних зі строком погашення у березні 2018 року відстрочку платежів за купоном.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ дозволив Бахматюку спустошити банк «Фінансова ініціатива».

Коментарі
Додати коментар