До новин

Кременчуцький університет економіки опинився за крок від банкрутства

23 травня, 2016
Банкрутство підприємств
Кременчуцький університет економіки опинився за крок від банкрутства

Господарський суд Полтавської області 19 травня 2015 року за позовом податківців порушив провадження у справі про банкрутство Приватного вищого навчального закладу «Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління».

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 917/761/16, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Заявником по справі виступила Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Полтавській області.

Розпорядником майна суд призначив Степана Бончака.

Конкурсні кредитори за вимогами, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління - це вищий освітньо-науковий заклад, який готує спеціалістів різних галузей і здійснює широку науково-дослідницьку роботу. КУЕІТУ заснований в грудні 1992 року і є одним із перших недержавних вищих навчальних закладів в Україні.

Коментарі
Додати коментар