До новин

Визначено 50 провідних банків України

23 травня, 2016
Події
Визначено 50 провідних банків України

18 травня «Фінансовий клуб» в рамках церемонії Financial Club Awards 2016 назвав лідерів фінансового ринку країни: переможців щорічного проекту «50 провідних банків України».

В рамках проекту «50 провідних банків України» традиційно були проаналізовані квартальна звітність і внутрішня інформація банків, спеціально надана кредитними установами організатору дослідження - «Фінансовому клубу». Крім визначення 50 провідних банків були складені 13 тематичних і 5 персональних рейтингів.

«Нацбанк вже другий рік поспіль проводить велику роботу по очищенню банківської системи і приведенню її до європейських стандартів якості та прозорості. Зараз ця робота наближається до завершення», - прокоментував підсумки дослідження голова ради Національної асоціації банків України Роман Шпек.

На урочистому заході нагородження, окрім Шпека, були присутні голова Національного банку України Валерія Гонтарева, голови правлінь українських банків та представники юридичних компаній України.

Генеральним юридичним партнером заходу стала Юридична компанія L.I.GROUP, партнери якої під час урочистого заходу нагороджували номінантів рейтингу «50 провідних банків України».

Микола Ковальчук, старший партнер L.I.GROUP:

Незважаючи на те, що фінансовий ринок в Україні і, зокрема, близька до нашої діяльності банківська сфера все ще переживають наслідки кризи, ми сподіваємося, що дно вже пройдено і з часом почнеться довгоочікуване зростання. Це свого роду виклик, на який ринок має гідно відповісти. І те, що на Financial Club Awards 2016 зібралося чимало відомих і шанованих на фінансового ринку персон - це свого роду свідчення того, що залишаються дійсно кращі з кращих. Бажаємо всім учасникам, що ввійшли в топ-50 банків тільки успіхів і процвітання!

Артур Мегеря, старший партнер L.I.GROUP:

Нам, юристам, напевно як нікому іншому близькі і зрозумілі ті питання, які зараз доводиться вирішувати банківському сектору, з чим доводиться стикатися ринку, з яким складнощами. І тим не менше, ми впевнені, що будь-які труднощі долаються. Що і демонструє Financial Club Awards 2016: тому, що тут зібралися саме ті люди, які, поза всяких сумнівів, заслужили свої нагороди завзятістю і наполегливістю. І ми вітаємо всіх з заслуженими нагородами та професійним святом - Днем банкіра!

Коментарі
Додати коментар