До новин

Держава продає заставний сирзавод збанкрутілого Західінкомбанку

16 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає заставний сирзавод збанкрутілого Західінкомбанку

Фондом гарантування вкладів на продаж виставляється кредит, у забезпечення якого передано майновий комплекс сирного заводу.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«Фонд виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичноїособи, у заставі за яким знаходиться майновий комплекс з виробництва сиру. Загальна заборгованість позичальника за кредитним договором сягнула 5,16 млн грн. При цьому, початкова ціна лоту складає 4,72 млн грн. Забезпеченням за кредитом, виданим ПАТ «Західінкомбанк», виступає майновий комплекс заводу з переробки молока та виробництва сиру, розташований в місті Збараж Тернопільської області. Його вартість, відповідно до останньої переоцінки, складає 7,06 млн грн, що значно перевищує загальну заборгованість позичальника за кредитом», - йдеться у повідомленні ФГВ.

Майновий комплекс складається із будівлі сирзаводу, загальною площею 887,2 кв.м. та необхідного виробничого обладнання, що забезпечує повний цикл з переробки молока та виробництва сиру.

Торги з продажу прав вимоги за кредитом відбудуться 15 липня на електронному майданчику ТБ «Київська Агропромислова Біржа». Заявки на участь в аукціоні приймаються до 14 липня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Західінкомбанку відібрали центральний офіс.

Коментарі
Додати коментар