До новин

Держава продає борг молокозаводу перед збанкрутілим банком «Форум»

11 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає борг молокозаводу перед збанкрутілим банком «Форум»

На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано діючий комплекс із виробництва молочної продукції на Житомирщині.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«ФГВ виставляє на продаж права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано цілісний майновий комплекс із виробництва молочної продукції на Житомирщині. Загальна заборгованість позичальника за кредитними договорами, укладеними з ПАТ «Банк Форум» у 2013 році, складає 21,19 млн грн», - зазначили у прес-службі.

При цьому, позичальник залишається діючою компанією і є одним із найбільших операторів ринку товарів агропромислового комплексу України. Крім виробництва молочної продукції, яка експортується закордон, позичальник також займається будівництвом об’єктів будь-якої складності, тваринництвом, рослинництвом та міжнародними транспортними перевезеннями.

У забезпечення кредитів, виставлених на продаж, передано одразу кілька об’єктів. Зокрема – цілісний майновий комплекс із виробництва молочних продуктів, загальною площею 6 685,9 м2, що розташовується у Житомирській області, Чуднівському районі, с. Галіївка.

Додатково у забезпечення кредитів передано чотири однокімнатні квартири у Житомирі, загальною площею від 39,3 до 48,19 м2, а також баштові крани.

Аукціон з продажу прав вимоги за даними кредитами, відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП «Сетам». Стартова ціна, із якої розпочнуться торги, складає 21,18 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, виставлено на продаж плавучий готель банку «Форум».

Коментарі
Додати коментар