До новин

Суд визнав банкрутом будівельну компанію «Метком Інвест»

04 жовтня, 2016
Ліквідація
Суд визнав банкрутом будівельну компанію «Метком Інвест»

Господарський суд Дніпропетровської області визнав банкрутом і розпочав процедуру ліквідації ТОВ «Метком Інвест» - будівельної компанії, що виконувала замовлення по зведенню і ремонту об’єктів на металургійних підприємствах України.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на повідомлення Вищого господарського суду України (ВГСУ).

Згідно повідомленню ВГСУ, Господарський суд Дніпропетровської області прийняв таке рішення 30 вересня, граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника – місячний строк з дня офіційного оприлюднення повідомлення. Ліквідатор підприємства – Ростислав Талан.

Згідно інформації з офіційного сайту «Метком Інвест», основна діяльність компанії – будівництво об’єктів промислового призначення, а також виробництво та монтаж металоконструкцій.

Компанія «Метком Інвест» була заснована у вересні 2009 року на базі Павлоградського заводу мостових металоконструкцій, виконувала замовлення для Нікопольского та Запорізького заводів феросплавів, підприємства «Дніпроспецсталь», Кременчуцького сталеливарного заводу.

Кінцеві бенефіціарні власники «Метком Інвесту» - Станіслав Громаков та Віталій Софійченко.

Коментарі
Додати коментар