До новин

Страхові компанії «Сяйво», «Лігал Іншуренс» та «Стандарт Ре» ідуть з ринку

19 жовтня, 2016
Банкрутство фінустанов
Страхові компанії «Сяйво», «Лігал Іншуренс» та «Стандарт Ре» ідуть з ринку

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг виключила з реєстру фінансових установ та скасувала ліцензії трьох страхових компаній - «Сяйво», «Лігал Іншуренс» та «Стандарт Ре».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Бізнес цензор».

Комісія своїм рішенням №2380-2383 від 20 вересня 2016 року виключила з реєстру фінустанови СК «Сяйво», СК «Лігал Іншуренс» і СК «Стандарт Ре» у зв'язку з анулюванням ліцензій.

СК «Лігал Іншуренс» заснована в 2014 році, спеціалізується на ризиковому страхуванні. Засновниками компанії є Богдан Сандул, Валерія Шевченка та ТОВ «Східно-Європейський Асистанс».

Засновниками СК «Сяйво» є Віталій Раю, ТОВ «Авеста-Консалт» і «Дельта Комісії». Кінцевим бенефіціаром компанії є Ілля Давидович.

СК «Стандарт Ре» зареєстрована в травні 2014 року, займається ризиковим страхуванням. Засновниками СК «Стандарт Ре» є закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Паритет», компанія з управління проектами «Донатор» і ТОВ «Українська бурова компанія». Інвестфонд «Паритет» володіє 39,86% акцій СК «Стандарт Ре».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Нацкомфінпослуг виключила СК «Промислова» і СК «Час» з реєстру страховиків.

Коментарі
Додати коментар