До новин

Суд почав банкрутство великої страхової компанії

20 жовтня, 2016
Банкрутство фінустанов
Суд почав банкрутство великої страхової компанії

Господарський суд Києва почав процедуру банкрутства страхової компанії «Гарант-Авто».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Моторного (транспортного) страхового бюро (МТСБУ).

Оголошення про порушення госпсудом справи про банкрутство СК опубліковано на сайті Вищого господарського суду України 21 вересня.

Розпорядником майна боржника призначено Івана Гусара. Протягом місяця з дня офіційного опублікування оголошення про порушення провадження у цій справі про банкрутство всі конкурсні кредитори мають право подати свої заяви.

МТСБУ буде здійснювати виплати особам, які мають право на отримання страхового відшкодування за договорами ОСАЦВ, укладеними з боржником, які не отримали такого відшкодування.

Такі регламентні виплати будуть здійснюватися на підставі заяв таких осіб і після прийняття Господарським судом Києва процесуальних документів у справі, що підтверджують визнання страховика банкрутом та затвердження його ліквідаційного балансу незалежно від факту включення таких вимог до реєстру кредиторів боржника.

У серпні Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг виключила з державного реєстру фінансових установ СК «Гарант-Авто».

МТСБУ подало позов до Господарського суду Києва про визнання УСК «Гарант-Авто» банкрутом у лютому 2016 року.

СК «Гарант-Авто» заснована в 1992 році, спеціалізується на ризиковому страхуванні. Компанія представлена в усіх регіонах України. Мала 25 ліцензій на 15 видів добровільного та 10 видів обов’язкового страхування.

Коментарі
Додати коментар