До новин

Співробітники банків-банкрутів можуть отримати страхову виплату за втрату роботи

21 жовтня, 2016
Банкрутство фінустанов
Співробітники банків-банкрутів можуть отримати страхову виплату за втрату роботи

Чотирьом колишнім співробітникам банку «Фінанси та кредит» вдалося отримати 27 тис гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на UBR.

Громадська організація домоглася від страхової компанії «Арсенал страхування» виплати для колишніх працівників банку «Фінанси та кредит» за договорами страхування на випадок втрати роботи.

15 липня 2016 року до Громадської спілки звернулися чотири колишніх співробітники банку «Фінанси і кредит» з Волинської області, які були застраховані від ризику втрати роботи в страховій компанії «Арсенал Страхування». Після звільнення з банку вони звернулися в страхову компанію «Арсенал Страхування» за страховою виплатою. Однак страхова компанія відмовила, мотивуючи свою відмову тим, що не було повідомлено про можливе звільнення працівників банку.

На думку фахівців громадської організації, страхова компанія порушує законодавство, та ліцензійні умови та умови договору страхування.

«Ми допомогли потерпілим написати скарги до держрегулятора - Нацкомфінпослуг. Для держрегулятора порушення СК «Арсенал Страхування» теж були очевидні, тому він зобов'язав страхову компанію виплатити громадянам належне страхове відшкодування – 4 співробітника вже отримали 27 тис грн», – зазначили в організації.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у грудні 2015 року НБУ почав ліквідацію банку «Фінанси та кредит».

Коментарі
Додати коментар