До новин

З молотка піде гранітний кар’єр Актабанку

28 жовтня, 2016
Продаж
З молотка піде гранітний кар’єр Актабанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги майновий комплекс Мокрянського гранітного кар’єру у Запоріжжі, що обліковується на балансі збанкрутілого ПАТ «Актабанк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням прес-службу ФГВФО.

За даними фонду, на аукціон одним лотом виставлений майновий комплекс Мокрянського гранітного кар’єру, що розташований за адресою: м. Запоріжжя, с. Креміно, буд.44 на родовищі граніту Мокрянське-ІІ. Комплекс включає в себе:

- гранітний кар'єр,

- завод з виробництва щебеню,

- склади готової продукції,

- адміністративні та виробничі завдання,

- склад ПММ з підземними ємностями,

- електропідстанція на 35 кіловольт.

Об’єкт забезпечений електро- та водопостачанням, відвантаженням залізничним і автомобільним транспортом, фізичною охороною, відеоспостереженням. До складу майнового комплексу входять 470 одиниць основних засобів: автомобілі 7 од., об'єкти нерухомості 6 од., обладнання для ведення виробництва 177 од., меблі 185 од., комп'ютерна техніка 19 од., інше обладнання та інвентар 76 од. Площа земельної ділянки: кар'єр - 53,6 га, завод і відвали - 72,3 га.

Стартова вартість активу складає 47 147 740 грн з ПДВ.

Лот виставляється на торги повторно, зі знижкою 10% від початкової ціни продажу. Розмір гарантійного внеску для участі в аукціоні становить 10% від початкової ціни продажу лота, але не більше 500 тис. грн. Організатор цих торгів – товарна біржа «Статус Експерт».

Детальніше про аукціон можна дізнатися за цим посиланням.

Аукціон з продажу активів відбудеться 18 листопада. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 17 листопада включно.

Коментарі
Додати коментар