До новин

Кауфман запевняє, що не купував банк «Михайлівський»

02 листопада, 2016
Резонансні справи
Кауфман запевняє, що не купував банк «Михайлівський»

Український бізнесмен Борис Кауфман спростовує інформацію про своє відношення до банку «Михайлівський».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Forbes Україна.

«Офіційно заявляю, що я не здійснював операцію щодо покупки банку «Михайлівський». Відповідно до українського законодавства придбання будь-якого комерційного банку країни не може пройти без узгодження НБУ. Ні я, ні мої представники не висловлювали намірів і не подавали документи регулятору з метою покупки банку «Михайлівський», - зазначив Кауфман.

Крім того, він попросив представників ЗМІ не поширювати недостовірну інформацію, яка може стати джерелом маніпуляції громадською думкою в рамках проблем банку «Михайлівський», до яких, за його словами, бізнесмен не має ніякого відношення.

Раніше, бізнесмен Віктор Поліщук заявив, що напередодні введення в банк «Михайлівський» тимчасової адміністрації він його продав Борису Кауфману.

Прокуратура Києва розраховує залучити до відповідальності власника мережі з продажу побутової техніки та електроніки «Ельдорадо» і ТОЦ Gulliver Віктора Поліщука за банкрутство банку «Михайлівський», в якому він раніше володів 92,501% статутного капіталу.

Раніше Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього голову правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.

Коментарі
Додати коментар