До новин

Агенти ФБР проводять спеціальний семінар для працівників Фонду гарантування та НБУ

03 листопада, 2016
Події
Агенти ФБР проводять спеціальний семінар для працівників Фонду гарантування та НБУ

У Києві відкрився п’ятиденний навчальний семінар з питань розслідувань протиправних дій у фінансовій та банківській сферах.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Інструктори семінару - агенти та консультанти Федерального бюро розслідувань та Служби генерального інспектора Федеральної корпорації страхування депозитів США. Серед слухачів курсу – представники Фонду гарантування вкладів, НБУ та правохоронних органів, задіяних у розслідуванні злочинів, пов’язаних з виведенням з ринку неплатоспроможних банків», - розповіли у фонді.

Семінар розпочався 31 жовтня у Києві у навчальному центрі Національного банку України.

До кінця тижня на щоденних заняттях своїм досвідом з проведення розслідувань складних фінансових злочинів, порушень, пов’язаних з виведенням з ринку неплатоспроможних банків, та відмивання коштів із учасниками семінару ділитимуться агенти та консультанти Федерального бюро розслідувань та Служби генерального інспектора Федеральної корпорації страхування депозитів США.

Одним із завдань семінару є налагодження більш тісної співпраці між усіма сторонами, відповідальними за розслідування фінансових злочинів в Україні та створення інфраструктури для ефективного ведення справ проти осіб, відповідальних за доведення банків до банкрутства.

По завершенню семінару усі учасники отримають сертифікати, що підтверджуватимуть проходження ними навчання. А здобуті знання, навички та практичні рекомендації допоможуть Фонду гарантування, НБУ та правоохоронним органам у розслідуванні та попередженні фінансових злочинів та порушень, пов’язаних з виведенням з ринку неплатоспроможних банків, що мають місце в Україні.

Коментарі
Додати коментар