До новин

Головна подія грудня для правозахисників

10 листопада, 2016
Події
Головна подія грудня для правозахисників

Інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» виступив інформаційним партнером VІ Щорічного зимового Форуму ААУ з кримінального права та процесу.

Асоціація адвокатів України має честь запросити на VІ Щорічний зимовий форум ААУ з кримінального права та процесу, який відбудеться 16 грудня 2016 року у готелі «Русь» (вул. Госпітальна, 4, Київ, Україна, 01601).

Метою проведення Форуму є обмін досвідом між фахівцями, обговорення нагальних гострих проблем, що виникають у роботі під час здійснення захисту по кримінальним справам, ознайомлення з практикою функціонування деяких інститутів процесуального права у 2016 році, вивчення практики ЄС з прав людини, а також особливостей кримінальних проваджень в  європейських країнах.

Програма Форуму передбачає не лише презентацію практичного досвіду адвокатів, представників інститутів процесуального права, але й має на меті підштовхнути учасників Форуму до пошуку власних рішень для найглобальніших проблем в галузі кримінального права та процесу.

Форум відбудеться у три сесії, які побудовані на відкритому діалозі. Особливістю даного Форуму є участь представників бізнес-спільноти та виокремлення окремої сесії під питання, які стосуються безпосередньо бізнесу.

У заході приймуть участь представники: Генеральної прокуратури, Національного антикорупційного бюро, Вищого спецiалiзованого суду України та Верховного Суду України, Урядовий уповноважений у справах  Європейського суду з прав людини, експерти Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та ін.

На Форумі обговорюватимуться найакатуальніші питання кримінального права та процесу, зокрема:…..

Більш детальну інформацію щодо Форуму та можливості реєстрації Ви можете отримати зателефонувавши в Секретаріат Асоціації адвокатів України або тут.

Коментарі
Додати коментар