До новин

Держава продає борг великого виробника «молочки» перед банком-банкрутом

11 листопада, 2016
Продаж
Держава продає борг великого виробника «молочки» перед банком-банкрутом

13 грудня відбудеться аукціон з продажу активу банку «Фінанси та Кредит» - прав вимоги за кредитом компанії, що входить по одного із найбільших аграрних холдингів та є лідером з виробництва молочної продукції в Україні.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Стартова ціна лоту – 27,49 млн грн. На торги вказаний актив збанкрутілого банку виставляється уперше.

«Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і входить до складу одного із найбільших в Україні аграрних холдингів. Основний напрямок діяльності групи – виробництво молочної продукції. Компанія-позичальник займає перші позиції у сфері виробництва рослинно-вершкових сумішей та у сегменті преміальної молочної продукції в Україні. Вироблена продукція виходить під кількома відомими брендами, широко представлена в Україні та експортується у понад 40 країн», - зазначили у прес-службі.

Загалом заборгованість за кредитом станом на 1 жовтня 2016 року клала 43,50 млн грн. При цьому у заставі банку – адміністративна будівля у Солом’янському районі Києва а також, земельна ділянка для будівництва, експлуатації і обслуговування адміністративного будинку площею.

У забезпечення за договором передано майнові права вимоги грошових коштів, які виникли на підставі укладеного договору поставки.

Стартова ціна лоту – 27,49 млн грн.

Аукціон з продажу відбудеться з 11:00 до 12:00 13 грудня на електронному майданчику ТОВ «УКГ Моніторинг». На торги актив виставляється уперше. Заявки на участь у торгах приймаються до 16:00 9 грудня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держава продає актив банку «Фінанси та Кредит» - борг, забезпечений комплексом з виробництва радіаторів.

Коментарі
Додати коментар