До новин

У судді ВГСУ із незадекларованого маєтку вкрали півмільйона доларів невідомого походження

17 листопада, 2016
Резонансні справи
У судді ВГСУ із незадекларованого маєтку вкрали півмільйона доларів невідомого походження

Суддя Вищого госпсуду Мальвіна Данилова стала жертвою грабіжників, що поцупили незадекларовані 500 тисяч доларів готівкою із елітного маєтку чиновниці, який також не фігурує у суддівській електронній декларації.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посилання на дані журналіста Антона Комарова.

У своїй декларації Данилова задекларувала готівку в розмірі 260 тис. гривень. Ще 640 тис. гривень - готівкою є у її сина.

Як випливає з документу, судді належить 2 квартири в Харкові площею 112,80 та 379,00 кв. м, а також земельна ділянка в Київській області (1503 кв. м). Крім того, у неї є дача в Харківській області площею 32,5 кв. м і машиномісце в підземному паркінгу в столиці. Син має у власності 50% житлового будинку на Харківщині.

Зарплата Данилової за рік у Вищому господарському суді складає  трохи більше 290 тис. гривень. Ще 143,2 тис. гривень вона отримала як дохід від відчуження рухомого майна. Дохід сина від підприємницької діяльності становить 1,445 млн гривень грн.

Відсутність котеджу в е-декларації пані Данилова у коментарі журналістам ТСН пояснила тим, що він належить її коханому чоловіку, в якого вона проживає.

«Оцініть красу гри! Данилова Мальвіна Володимирівна, суддя вищого госпсуду заявляє, що бандити пограбували її будинок під Києвом на півмільйона доларів. Відкриваємо декларацію Мальвіни і виявляємо, що там немає ніякого будинку під Києвом, а заощадження дівчинки з рудим волоссям не перевищують 10 тисяч американських доларів. Пропоную поліції не приймати заяву у Мальвіни (а якщо взяли, то викинути) адже не можна вкрасти те, чого немає?!», - написав Комаров.

Коментарі
Додати коментар