До новин

Припинено виплати вкладникам збанкрутілого «Михайлівського»

09 грудня, 2016
Банкрутство фінустанов
Припинено виплати вкладникам збанкрутілого «Михайлівського»

Фонд гарантування повідомляє про тимчасове призупинення виплат за загальним реєстром вкладників ПАТ «Банк Михайлівський», починаючи з 8 грудня 2016 року, у зв’язку з доповненням реєстру вкладників.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

Виплата коштів буде поновлена не пізніше 16 грудня 2016 року.

Впродовж періоду 8-16 грудня 2016 року відбудеться доповнення Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, що 19 листопада 2016 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг» відповідно до якого прийнято рішення про формування переліку фізичних осіб, прирівняних до вкладників ПАТ «Банк Михайлівський» для включення їх до загального реєстру на виплати.

Фонд гарантування наголошує, що з 15 липня до 1 грудня 2016 року відшкодування вже отримали майже 22 тис. вкладників банку на 1,29 млрд грн.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у ФГВ знову розмірковували, що робити з вкладниками «Михайлівського».

Коментарі
Додати коментар