До новин

Рада ініціювала створення робочої групи з доопрацювання діючого закону про банкрутство

23 квітня, 2015
Законодавство
Рада ініціювала створення робочої групи з доопрацювання діючого закону про банкрутство

На базі комітету Верховної Ради з питань економічної політики буде створено робочу групу за участю представників державних органів, арбітражних керуючих та міжнародних експертів для розробки нового проекту закону "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Про це заявив голова комітету, народний депутат Андрій Іванчук під час слухань в комітеті Верховної Ради з питань економічної політики на тему "Відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом: шляхи підвищення ефективності чинної системи", передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

"Розумію, що ви скажете - що вже було три закони, які регулювали питання цієї галузі. Але я бачу, що без четвертого ми нікуди не дінемось. Це повинна бути нова редакція закону, базовий документ, який з вашою допомогою, я впевнений, буде відповідати вимогам сьогодення. Вважаю, що це одне із основних завдань комітету економічної політики на цю каденцію парламенту", - заявив Іванчук.

За його дорученням вже наступного тижня секретаріат комітету зв’яжеться з усіма учасниками слухань, аби сформувати робочу групу експертів та розпочати спільну роботу над опрацюванням нового закону про банкрутство в Україні.

Коментарі
Додати коментар