До новин

Через 2 тижні стартують чергові курси для майбутніх приватних виконавців

23 серпня, 2017
Події
Через 2 тижні стартують чергові курси для майбутніх приватних виконавців

Заняття четвертого набору слухачів навчальних курсів з примусового виконання судових рішень і рішень інших органів розпочнуться 4 вересня.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Курси розпочнуться 10 годині 4 вересня в приміщенні Міністерства юстиції України за адресою: Київ, вул. Січових Стрільців, 73.

Реєстрація слухачів триватиме з 9.00. Для реєстрації необхідно пред’явити паспорт та оригінал квитанції про оплату навчальних курсів.

«У відкритті навчальних курсів четвертого набору візьмуть участь Заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, директор Департаменту з питань правосуддя та національної безпеки Міністерства юстиції України Олександр Олійник, керівництво Департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, директор Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України Катерина Чижмарь», - додали у відомстві.

Заняття продовжаться лекціями, передбаченими планом навчальних курсів.

Починаючи з 5 вересня 2017 року заняття навчальних курсів четвертого набору будуть проходити у приміщенні Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України за адресою: Київ, вул. Кустанайська, 6. Зазначені заняття будуть проходити у будні дні з понеділка по п’ятницю включно (субота та неділя вихідні). Останній день занять запланований на 4 жовтня 2017 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін’юст допустив до чергового іспиту на приватного виконавця 50 осіб.

Коментарі
Додати коментар