До новин

Івано-Франківский котельно-зварювальний завод починає відроджуватися завдяки вдалій процедурі санації

13 травня, 2015
Санація
Івано-Франківский котельно-зварювальний завод починає відроджуватися завдяки вдалій процедурі санації

Працівникам Державного підприємства «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» почали виплачувати заборгованість заробітної плати. Загальна сума складає понад 1,3 млн грн разом з усіма податками.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Сьогодні керівництво заводу вживає усіх заходів задля реанімації підприємства і поступового завантаження виробничих потужностей. У планах також закупівля нового обладнання.

«Завдяки проведенню процедури санації та вдалому продажу нерухомого майна через абсолютно прозорий аукціон, ми врештi маємо можливість виплатити заборгованість нашим працівникам та налагодити випуск конкурентноздатної продукції нашого профілю. До речі, майно ми продали за ціною, значно вищою вiд заявленої», - зазначив директор підприємства Андрій Голяк. 

Найближчим часом на ДП «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» планують закупити нове обладнання аби підприємство з новою силою розпочало свою діяльність.

Крiм того, керівник заводу повідомив, що на зборах трудового колективу заводу було проведено спеціальне анонімне анкетування задля налагодження прямого та відкритого зворотнього зв'язку між працівниками та керівництвом. 

Довідка. ДП «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» спеціалізується на виробництві та постачанні газотрубних котлів. Керівництво заводу підписало протоколи про наміри спільного виробництва з кiлькома європейськими компанiями, а також iнiцiювало розробку нової власної лінійки продукції.

Коментарі
Додати коментар