До новин

Асоціація банків підписала меморандум про співпрацю з Асоціацією правників

13 вересня, 2017
Події
Асоціація банків підписала меморандум про співпрацю з Асоціацією правників

Виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова та виконавчий директор Асоціації правників України (АПУ) Олександра Егерт підписали меморандум про партнерство та співробітництво з метою сприяння ефективному регулюванню у фінансово-банківській сфері.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на НАБ.

Основною метою співпраці асоціацій є створення ефективного законодавчого середовища на фінансовому ринку України. В рамках меморандуму планується реалізація спільних проектів у галузях банківського, страхового, податкового права та у сфері виконання судових рішень.

«Ми вирішили об’єднати наші зусилля задля досягнення найкращих результатів. Натомість перелік зазначених у меморандумі напрямів для співпраці не є вичерпаним. Ми відкриті для цікавих ідей і прикладаємо максимум зусиль для пошуку нових можливостей для вирішення спільних питань», - зауважила Коробкова.

Обмін інформацією, довідковими та аналітичними матеріалами щодо  законопроектів, які стосуються фінансово-банківської сфери, допоможе випрацювати спільну позицію перед органами державної влади. Окрім цього співпраця передбачає проведення спільних форумів, семінарів, круглих столів, конференцій та інших заходів.

«Ми уклали Меморандум, що сприятиме укріпленню партнерських відносин з метою покращення клімату у фінансово-банківській сфері та створення єдиної команди підтримки відродження банківської системи.  Наше співробітництво ґрунтуватиметься на взаємній повазі до цілей і завдань партнера, обміні досвідом та інформацією. Ми сподіваємось на плідну та тривалу співпрацю», - зазначила під час підписання меморандуму Егерт.

Меморандумом заявлені принципи, на яких ґрунтуватиметься співпраця: партнерство, рівноправність, відкритість, взаємна підтримка, невтручання в оперативну діяльність, не перешкоджання виконанню завдань асоціацій.

Коментарі
Додати коментар