До новин

Суд заарештував офіс «1+1», завод «Біола» та Boeing Коломойського у справі Приватбанку

14 вересня, 2017
Резонансні справи
Суд заарештував офіс «1+1», завод «Біола» та Boeing Коломойського у справі Приватбанку

Печерський районний суд Києва наклав арешт на будівлю заводу «Біола», будівлю, яку орендує телерадіокомпанія «Студія 1+1», а також літак Boeing у справі розкрадання коштів із Приватбанку.

Про це свідчать матеріали суду, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на «Українські новини».

Відповідно до судових матеріалів, посадові особи Приватбанку шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 року заволоділи державними коштами Національного банку в сумі понад 19 млрд гривень, виділеними на рефінансування.

У рамках слідства прокурор просив суд про накладення арешту на таке майно: приналежні ТОВ «Хаджибей» земельні ділянки в Одеській області, масив «Золотий берег»; приналежні ТОВ «Поділ Нерухомість» нежитлові приміщення житло-офісного будинку й підземного паркінгу в Києві (орендує «Студія 1+1»); будівля заводу «Біола» у Дніпрі, що належить ТОВ «Ерлан»; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane - Comercio Internacional LDA).

Крім того, прокурор просив про арешт такої нерухомості: приналежний ТОВ «Імме» будинок у Києві по проспекту Степана Бандери, 34 площею 6 921 кв. м; приналежні ТОВ «Акватера» і ТОВ «Арлан» нежитлові будинки в Дніпрі; будинок торговельного павільйону в Одесі (належить ПАТ «Проектно-пошуковий інститут «Південмедбіосинтез»).

28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури провести огляд будівлі в Києві на вулиці Кирилівська, 23, де розташовано холдинг «1+1 Media» у справі про розкрадання коштів у Приватбанку. Національний банк заявляє, що не вимагав від орендодавця виселити телерадіокомпанію «Студія 1+1» із приміщення в Києві.

10 серпня директор НАБУ Ситник заявив, що НАБУ проводить економічні дослідження щодо справи про розкрадання коштів Приватбанку.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд заарештував зерновий термінал Коломойського в Одеській області.

Коментарі
Додати коментар