До новин

ФГВФО продає борг рибного господарства перед збанкрутілим банком «Порто-Франко»

19 вересня, 2017
Продаж
ФГВФО продає борг рибного господарства перед збанкрутілим банком «Порто-Франко»

Кредит, забезпечений комплексом для вирощування осетрових та виробництва чорної ікри на Одещині, виставили на перші торги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

2 жовтня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом АБ «Порто-Франко», у забезпечення за яким передано комплекс споруд для ведення прісноводного рибництва в Одеській області. Актив виставляється на перші торги. Початкова ціна реалізації – 18,52 млн грн.

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та зареєстрована в Одесі. На початок серпня цього року заборгованість за кредитним договором склала 18,52 млн грн.

При цьому, забезпеченням за кредитом виступає комплекс споруд для ведення прісноводного рибництва – вирощування осетрових порід риб, виробництва чорної ікри у Одеській області. А саме:

- приміщення виробничого призначення загальною площею 9 952,90  м2;

- земельна ділянка, пл. 1,6129 га;

- земельна ділянка, пл. 1,6133 га.

Передані у заставу банку об’єкти знаходяться у Одеській області. На перші торги актив виставляється з початковою ціною реалізації 18,52 млн грн.

Аукціон відбудеться 2 жовтня 2017 року в системі ProZorro.Продажі.

У публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону, у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.  

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Національний банк України 30 січня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку «Порто-Франко».      

Коментарі
Додати коментар