До новин

З 30 жовтня обиратимуть голів комітетів АПУ

23 жовтня, 2017
Події
З 30 жовтня обиратимуть голів комітетів АПУ

З 30 жовтня 2017 року розпочнуться вибори голів комітетів Асоціації правників України на 2018-2019 роки.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу АПУ.

«Запрошуємо фахівців долучитись до роботи у Комітетах АПУ, запропонувавши кандидатури на посаду голови відповідного галузевого підрозділу», - йдеться в повідомленні асоціації.

Вибори голів комітетів на 2018-2019 рр стартуватимуть з 30 жовтня 2017 року за наступним графіком, пропозиції щодо кандидатур прийматимуться на адресу: komitet@uba.ua.

Вибори голови Комітету мають форму електронного опитування та складаються з наступних етапів:

Перший етап: прийом кандидатур на посаду голови відповідного Комітету, тривалість якого 7 календарних днів.

Другий етап: зустріч-знайомство членів Комітету з претендентами на посаду очільника Комітету задля знайомства, спілкування та презентації програми діяльності.

Третій етап: електронне голосування. Кожному члену Комітету буде надіслано електронний бюлетень з кандидатурами на посаду голови Комітету. Протягом 7 днів з моменту отримання такого повідомлення члени Комітету зможуть відповісти, відмітивши в надісланому бюлетені гідних, на їх думку, претендентів.

Запропонувати кандидатуру або самовисунутись, згідно Положення про порядок проведення виборів до підрозділів АПУ, може лише член АПУ, який належить до відповідного Комітету. Переглянути належність кандидата до відповідного галузевого підрозділу можна за посиланням.

Коментарі
Додати коментар