До новин

ОПЗ планує відновити роботу на початку листопада

25 жовтня, 2017
Санація
ОПЗ планує відновити роботу на початку листопада

Одеський припортовий завод, що простоює з липня цього року, має намір відновити роботу за давальницькою схемою на початку листопада.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сторінку Facebook першого заступника директора ОПЗ Миколи Щурікова.

"Ми почали підготовку до запуску заводу. Запуск планується в першій декаді листопада", - написав він.

За його словами, завод відновлює роботу за давальницьким договором з приватною енергокомпанією "Енергетичні ресурси України".

"Хочу звернути увагу, що, незважаючи на проведення двох публічних конкурсів вибору партнера для роботи за давальницьким договором, розсилки прямих пропозицій про співпрацю всім компаніям, які в різний час працювали з ОПЗ, ми не отримали жодної реальної пропозиції. Зараз ми відновлюємо роботу з ЕРУ за давальницьким договором", - написав Щуріков.

Він також зазначив, що за час простою жодної допомоги від держави завод не отримав.

Нагадаємо, завод призупинив свою діяльність наприкінці 2016 року. 2 березня 2017-го ОПЗ відновив роботу. ФДМУ повідомив, що вибрав дві компанії групи "Енергетичні ресурси України" - "ЕРУ Трейдинг" і ERU Management Services LLC для постачань газу на завод за давальницькою схемою. Проте 10 липня керівництво ОПЗ прийняло рішення про зупинку виробництва.

Коментарі
Додати коментар