До новин

Колишнього керівника Миколаївського порту судитимуть за збитки державі

08 листопада, 2017
Збитки
Колишнього керівника Миколаївського порту судитимуть за збитки державі

Генеральна прокуратура за результатами попереднього розслідування в кримінальному провадженні за підозрою виконувача обов'язків директора ДП «Миколаївський морський торговельний порт» 7 листопада направила до Заводського районного суду Миколаєва обвинувальний висновок за ч. 2 ст. 364 КК (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам) для розгляду по суті.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомило управління зі зв'язків із громадськістю і засобами масової інформації Генпрокуратури, досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється департаментом із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки відомства за оперативного супроводу департаменту захисту економіки Національної поліції.

В.о. глави ДП «ММТП» підозрюють у зловживанні службовим становищем при укладанні договорів із приватними підприємствами про встановлення права сервітуту на користування залізничними коліями зазначеного держпідприємства завдовжки 8291,4 п.м. на суму понад 4 млн грн.

За скоєний кримінальний злочин передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Як повідомлялося, в лютому поточного року Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України за оперативного супроводу департаменту захисту економіки за цим фактом виніс підозру виконувачу обов'язків директора ММТП. На той момент в.о. глави ДП був Сергій Колтипін.

Коментарі
Додати коментар