До новин

Фонд гарантування почав пошук покупця для неплатоспроможного банку

13 листопада, 2017
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування почав пошук покупця для неплатоспроможного банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав пошук інвестора для банку «Богуслав», який на початку листопада був визнаний неплатоспроможним.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу ФГВФО.

Фонд проведе пошук попередньо кваліфікованих осіб, які зацікавлені бути залученими до виводу неплатоспроможного банку «Богуслав» з ринку.

ФГВФО пропонує такі способи виведення неплатоспроможного банку з ринку: ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку; відчуження всіх або частини активів і зобов'язань; створення і продаж інвестору перехідного банку; продаж неплатоспроможного банку інвестору.

Нагадаємо, Національний банк України визнав «Богуслав» неплатоспроможним, рішення про це правління регулятора прийняло 6 листопада.

Примітно, що в банку Богуслав раніше тримав свої гроші відсторонений глава Державної фіскальної служби (УКРІНФОРМ) Роман Насиров і його дружина.

Згідно з даними Нацбанку України, Банк Богуслав займав 58-е місце (747,4 млн грн) серед 88 працюючих в країні (на 1 липня 2017 року).

Станом на 1 листопада 2017 року власниками істотної участі в банку Богуслав - Володимир Романенко (76,5%) і Наталія Вакуленко (23,5%).

Коментарі
Додати коментар