До новин

Збанкрутілий «Юнісон» продовжує платити відшкодування вкладникам

23 листопада, 2017
Банкрутство підприємств
Збанкрутілий «Юнісон» продовжує платити відшкодування вкладникам

ПАТ «Банк «Юнісон» продовжить виплати вкладникам сьогодні, 23 листопада.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Зокрема, з 23 листопада починаються виплати вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 22 листопада 2017 року включно, а також продовжуються виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (28 квітня 2016 року).

Виплати коштів здійснюються через відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через судові процеси, що тривають, Фонд гарантування вкладів фізосіб не може почати ліквідацію трьох банків, серед який – «Юнісон».

Коментарі
Додати коментар