До новин

Всесвітньо відома збройна компанія Remington оголосила про банкрутство

15 лютого, 2018
Банкрутство підприємств
Всесвітньо відома збройна компанія Remington оголосила про банкрутство

Американський виробник зброї Remington Outdoor Co. почав процедуру банкрутства.

Про це йдеться у прес-релізі компанії, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Відзначається, що компанія досягла угоди зі своїми кредиторами про підтримку реструктуризації бізнесу.

«Складна ситуація в індустрії робить сьогоднішня угода розумним. Я впевнений, що це перегрупування стане для Remington гарантією подальшої роботи в якості сильної компанії і національної спадщини», - заявив глава ради директорів компанії Джим Гайслер.

Remington також заявила, що продовжить роботу в звичайному режимі, продовживши виплати співробітникам і торговим партнерам. Реструктуризація не вплине на клієнтську підтримку і сервіс.

На думку професора Університету Нью-Йорка Робера Шпітцера, причиною падіння продажів в даному сегменті і банкрутства Remington стала про-збройова політика президента США Дональда Трампа. Ситуацію вже охрестили «трамповскім падінням».

«Число власників зброєю знижується з 1970-х років, і тепер їх налічується менше, ніж будь-коли», - сказав Шпітцер. Все менше людей полюють, інтерес молоді до зброї також падає, при цьому збройна галузь не має великого успіху в спробах звернутися до жінок і меншин.

Коментарі
Додати коментар